Despre noi


Am pornit la drum cu o misiune clară, care ne-a călăuzit din prima zi: reinventarea gătitului acasă.

Activitatea noastră principală s-a transformat de-a lungul timpului. Azi, publicăm cărţi cu reţete rapide, uşoare şi diverse, reţete pe care am avut ocazia să le perfecţionăm în anii precedenţi.

Homefresh, înainte de 2020 

Homefresh s-a născut din dorința de a mânca o masă bună şi sănătoasă în care să ştim exact ce punem. Și cum timpul este o resursă tot mai prețioasă a zilelor noastre, am lansat serviciul prin care cumpărarea, pregătirea şi porționarea ingredientelor pentru rețete să le facem noi, pentru a fi gătite acasă într-un timp scurt şi fără risipă (conceptul "mealkit").
Astfel, am deschis Homefresh la Timișoara şi, mai apoi, la Cluj. Cu ingrediente de cea mai bună calitate, am realizat meniuri diverse, atât pentru amatorii de carne, cât şi pentru vegetarieni şi vegani. Meniurile au fost constituite din rețete rapide şi simplu de urmat chiar şi de novicii în ale gătitului, cu o gamă variată de arome, rețetele fiind inspirate din bucătăriile din toată lumea.

Pachete Homefresh

Am văzut în acest serviciu cu totul nou, un potențial crescut de dezvoltare şi am încercat să promovăm un mod sustenabil de a găti, aducând în acelaşi timp oamenii mai aproape, în jurul mesei.

Am început însă şi cu inima strânsă, conştienți fiind că e un business mai riscant decât altele, iar după 2 ani şi 2 luni (în noiembrie 2019), datele ne-au aratătat, într-adevăr, că am fost înainte de vreme pe piață. Astfel că cea mai bună decizie pe care o puteam lua era de a ne opri. O decizie corectă, dar grea şi antipatică. Am ales să ne oprim, în loc să compromitem valorile Homefresh. 

Suntem recunoscători pentru vasta experiență acumulată, pentru zâmbetele şi bucuriile clienților noștri şi pentru că, atât cât a fost, am reuşit să reinventăm gătitul acasă, în multe case.

Homefresh, 2020

În loc de final, ne-am decis să publicăm o carte cu 50 dintre cele mai apreciate rețete Homefresh. Datorită interesului extraordinar manifestat de clienţii Homefresh (şi nu numai), am decis să continuăm publicarea şi altor volume.

Ne bucură enorm faptul că putem fi în continuare de folos clienților noștri vechi şi noi. Chiar dacă modul în care ne îndeplinim azi misiunea e o schimbare majoră, alegem să o facem cu acelaşi entuziasm şi pasiune.

#ChefHomefresh

Ce a însemnat prepararea unei mese cu pachete noastre, adică ce a însemnat să fii #ChefHomefresh, se poate vedea cel mai bine în seria de interviuri "În vizită la...", realizată pe tot parcursul a celor 2 ani de activitate. 

Și ce au zis clienții noştri de experiența Homefresh, puteți citi mai jos. Acestea sunt doar câteva din reviewurile lăsate pe pagina noastră de Facebook, unde am primit un scor de 5.0 după 193 reviewuri!
x