Politica de confidenţialitate


Protecția vieții private (Confidențialitate). Prelucrarea datelor cu caracter personal

Homefresh SRL respectă dreptul la viață privată al persoanelor care accesează site-ul www.homefresh.ro și rețetele de socializare aferente (Facebook, Facebook Messenger, Instagram și Youtube). Atunci când ne furnizezi informații care să ne ajute să te identificăm în vederea livrării comenzilor plasate pe site-ul www.homefresh.ro (spre exemplu, nume, e-mail, număr de telefon, adresă de livrare).

Aceste informații sunt cunoscute sub denumirea de „date cu caracter personal”. Această Politică de confidențialitate respectă dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare „GDPR”).

Numele și prenumele furnizate în momentul plasării comenzilor pe site-ul www.homefresh.ro vor fi folosite pentru a putea fi identificat în momentul prelucrării și livrării comenzilor Homefresh.

Numărul tău de telefon va fi folosit de către angajații Homefresh SRL sau persoane terțe (curieri) strict pentru a fi contact în scopul livrării comenzilor plasate pe site-ul www.homefresh.ro

Adresa de e-mail furnizată de tine în momentul plasării unei comenzi pe site-ul nostru va fi folosită pentru a te contacta în vederea livrării, clarificării anumitor aspecte organizatorice cu privire la comenzile efectuate sau pentru trimiterea e-mailurilor de reamintire cu privire la data, ora și suma de plată pentru fiecare comandă. Doar utilizatorii care își dau acordul și se înscriu la newsletter vor primi informații cu privire la noul meniu sau la ultimele noutăți referitoare la societatea Homefresh SRL.

Adresa de livrare furnizată de către tine va fi folosită de către angajații Homefresh SRL sau persoane terțe (curieri) strict pentru a fi livrate comenzile plasate pe site-ul www.homefresh.ro

Transferul datelor cu caracter personal

Homefresh SRL nu va divulga niciodată datele tale cu caracter personal unei societăți comerciale sau organizații terțe, care intenționează să le folosească în scopuri de marketing direct.

Am putea dezvălui informațiile tale personale, în cazul în care ne este solicitat acest lucru prin lege, sau în cazul în care, în opinia noastră, fundamentată pe bună-credință, o astfel de acţiune este în mod rezonabil necesară pentru a ne conforma procedurilor legale, pentru a răspunde oricăror solicitări și pretenții, sau pentru a proteja siguranța sau drepturile Homefresh SRL, ale clienților săi, ori ale publicului în general.

În cazul unei fuziuni sau achiziții integrale sau parțiale a Homefresh SRL de către o altă societate sau în cazul în care Homefresh SRL vinde sau înstrăinează în integralitate sau în parte societatea, dobânditorul ar putea avea acces la informațiile deținute de Homefresh SRL, care ar putea include informații cu caracter personal. În mod similar, informațiile personale pot fi transferate, ca parte a unei reorganizări corporative, proceduri de insolvență, sau a unui alt eveniment similar, în cazul în care este permis de/realizat în conformitate cu reglementările aplicabile.

Homefresh SRL nu transferă datele cu caracter personal ale persoanelor vizate în afara Spațiului Economic European.

Securitatea datelor

Homefresh SRL ia toate măsurile organizatorice și tehnice necesare pentru a proteja confidențialitatea și securitatea informațiilor tale personale colectate de pe site-ul www.homefresh.ro și prin intermediul paginii de Facebook Homefresh, inclusiv în cazul categoriilor speciale de date cu caracter personal. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neapărat limitate la:
(i) stocarea informațiilor tale personale în medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public și care sunt accesibile numai angajaților sau contractorilor autorizați Homefresh SRL;
(ii) utilizarea tehnicii de protecție împotriva atacurilor Distributed Denial of Service (DDoS) și,
(iii) verificarea identității utilizatorilor site-ului înregistrați înainte de a putea accesa informațiile lor personale.

Am implementat măsuri care să facă operaționale drepturile tale conferite de noua legislație GDPR: drepturile de acces, opoziție, retragere consimțământ, ștergere, restricționarea prelucrării, rectificare, portabilitate. Pentru orice cerere pe această temă trimite un mesaj către contact@homefresh.ro și noi vom îndeplini cererile tale cu maximă operativitate.

Dacă ai orice întrebări, reclamații, sau comentarii cu privire la această politică de confidențialitate sau la practicile noastre de colectare a informațiilor, te rugăm să ne contactezi la adresa de email pe contact@homefresh.ro sau la numărul de telefon 0728 345 345.


x