Termeni şi condiţii


Acești termeni de utilizare sunt importanți, deci te rugăm să îi citești cu atenție. Următorii termeni vor fi folosiți:

  • Cumpărător: orice persoană fizică, companie sau altă entitate juridică care emite o comandă.
  • Vânzător: Homefresh SRL, cu sediul social în Satu Mare, str. Gheorghe Barițiu nr. 21, menționat ca „Homefresh”, „noi”.
  • Colet: cartea menționată în comanda care urmează a fi livrată Cumpărătorului.
  • Comandă: document electronic ce devine formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul se obligă să livreze Pachetul, iar Cumpărătorul se obligă să achite contravaloarea acestuia.

Utilizarea site-ului Homefresh.ro de către Cumpărător, respectiv înregistrarea unei comenzi electronice, implică acceptarea de către acesta a termenilor de utilizare, precum și a acceptării utilizării adresei de e-mail ca mod de comunicare.

Confirmarea Comenzii de către Vânzător implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător (nu este necesară confirmarea primirii din partea Cumpărătorului).

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără o notificare prealabilă, ultima versiune fiind accesibilă la această pagină, numită "Termeni de utilizare".

Dreptul de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului Homefresh.ro - imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc. - este proprietatea Homefresh SRL și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Homefresh SRL a oricărui element prezentat mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Tarifele şi livarea

Preţurile afişate pe site includ TVA. În cazul cărţilor, acesta este de 5%. În cazul produselor gastro alimentare, TVA-ul este de 9%

Preţurile afișate în dreptul produselor nu includ cheltuielile de livrare, care sunt gratuite pentru comenzile cu livrarea în România și se realizează astfel:

  • Prin ciclocurier în orașele Timișoara și Cluj
  • Prin Fan Curier în restul orașelor din țară

Produsele de pe homefresh.ro au termene de livrare diferite:

  • 24 de ore pentru produsele cu livrare prin ciclocurier în orașele Timișoara și Cluj
  • Aproximativ 3-4 zile lucrătoare cu livrare prin Fan Curier în restul orașelor din țară

Livrarea se va încerca o singură dată. Dacă nu intrați în posesia coletului în următoarele 3-4 zile lucrătoare sau dacă pachetul este deteriorat, vă rugăm să ne informați prin e-mail la contact@homefresh.ro sau la numărul de telefon 0728 345 345 și vom soluționa în cel mai scurt timp posibil.

Nu efectuăm livrări în afara țării. De asemenea, nu putem garanta livrarea tuturor comenzilor conform informațiilor afișate pe site. Termenele de livrare menţionate depind nu doar de noi, dar şi de curierii noştri.

Plata comenzii

Produsele comandate se pot plăti doar online, cu cardul. Plata se face prin MobilPay.

Voucherele cadou

Voucherele cadou sunt nenominale, netransmisibile și au dată de expirare. Nu faceți publice codul voucherului. Emitentul nu îți asumă responsabilitatea în cazul utilizării seriei de către persoane neautorizate. Voucherele utilizate după data de expirare, nu mai sunt valabile.

Returul

Conform prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 34/2015 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, prin care (numai în condiţiile actului normativ menţionat) aveți dreptul ca în termen de 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor să va retrageți din prezentul contract.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi prin e-mail la contact@homefresh.ro sau la numărul de telefon 0728 345 345. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră. Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Va trebui să suportaţi doar costul direct de transport al returnării produselor. Rambursarea se va realiza în maxim 24 de ore după data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Produsele le puteți expedia sau înmâna direct nouă sau, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Garanţie, reclamaţii

Oricare ar fi reclamaţia, o poţi adresa la adresa de e-mail contact@homefresh.ro

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul Homefresh a utilizatorilor este gratuită și voluntară și implică acceptarea primirii de e-mailuri din partea Homefresh, cu diverse comunicări legate de pachete sau serviciile Homefresh. Homefresh nu poate fi făcut răspunzător sub nicio formă de acțiunile abonaților săi.

Conținut creat de utilizatori

Site-ul homefresh.ro, precum și paginile de Facebook și Instagram, pot să conțină elemente sau zone care să permită utilizatorilor să creeze, distribuie sau stocheze conținut, inclusiv dar nu limitat la rețete, recenzii, fotografii, clipuri, muzică, sunet, text sau alte materiale. Dacă utilizatorul decide să împărtășească conținutul cu alți utilizatori prin intermediul site-ului sau paginilor sociale, acceptă că acest conținut va fi accesibil public, în limitele setărilor stabilite. Utilizatorul este singurul responsabil de conținutul propriu și utilizarea acelor elemente și zone ale site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a șterge, monitoriza sau edita conținutul creat de utilizatori, oricând și cu orice motiv.


x